Giving Birth - Donar a llum

You need chaos in your soul to give birth to a dancing star


Per què fotografiar el part?


El part del vostre fill o filla serà un dels moments més importants de la vostra vida. Les emocions que hi viureu seran intenses, i deixaran en vosaltres una petjada inesborrable. Els primers moments amb el vostre nadó, serà un esdeveniment que recordareu per sempre. Durant aquest procés, la intensitat del moment, les sensacions a flor de pell, les mirades, el primer contacte...; són emocions que amb el temps, i les imatges us duran al record d'aquell instant. Com a fotògrafa, viuré al vostre costat, sense intervenir, aquestes emocions, i n'escriuré un record visual íntim, per vosaltres. Aquesta petita gran història serà el primer capítol de tot el que us espera durant aquesta aventura de ser pares i mares. Serà el vostre record, únic i especial del moment en què vau conèixer el vostre nadó.

 

Quin serà el resultat del reportatge?


La fotografia de parts, és una fotografia gairebé documental, on el principal objectiu és narrar aquesta història on vosaltres en sereu els protagonistes. S'obtenen imatges dolces, imatges íntimes, imatges que expliquen aquesta experiència; moments que a vegades passen més desapercebuts (com per exemple com viu la parella aquest moment màgic); o imatges d'aquests moments màgics on vosaltres com a família heu de viure, deixant que sigui jo qui en generi el record, per no haver d'estar vosaltres pendents de la càmera o el mòbil. Aquest moment és tan íntim i tan intens; que és una llàstima si pendents de fer-ne el reportatge vosaltres mateixos, no podeu gaudir-lo. Per això, el meu objectiu, és tan simple com ser allà per captar tots aquests moments. N'obtindreu un reportatge d'entre 50 i 70 fotografies que descriurà entre emocions, el què vau viure amb la nouvinguda del vostre fill o filla.

 

Tinc molts dubtes...


És normal. És una tipologia de fotografia que malauradament no es coneix. Això no obstant, és un record únic del moment en què coneixereu al vostre bebè. Per a mi també és molt important conèixer-vos, que m'expliqueu com esteu planificant el part, quines són les vostres il·lusions respecte el reportatge, per així preparar-me prèviament per aquest gran esdeveniment i també, evidentment, que em pugueu conèixer, puguem parlar i aclarir tots els dubtes que tingueu. Parlarem de: què passa si el part s'allarga molt? I si volem estar sols algunes estones? I si hi ha coses que no volem que fotografiïs? Què passarà si finalment em fan una cesària? El més important és que vosaltres n'estigueu convençuts, i visqueu aquest moment amb tranquil·litat, però també amb molta il·lusió.


Creus que ja ho tens clar?


Doncs m'agradaria conèixer-te! No dubtis en trucar-me o escriure'm. 650724485 o al correu electrònic: info@albamartinezllado.com